Dictionary of HOTELS, TOURISM and CATERING MANAGEMENT.
Collin Peter, 1994, 275 p.
Titre : | Dictionary of HOTELS, TOURISM and CATERING MANAGEMENT |
Type de document : | texte imprimé |
Editeur : | Collin Peter, 1994 |
ISBN/ISSN : | 0-948549-40-8 |
Format : | 275 p. |
Langues: | Anglais |
Descripteurs : | anglais : langue / gestion de l'entreprise / hôtellerie-restauration / tourisme |
Résumé : |
This dictionary contains over 5 000 headwords with over 20 000 entries covering all aspects of the hotel, tourism ... A wide range of topics is covered including travel, tourism, ticketing, hotels and their staff, restaurants and their staff, kitchens, table settings, cooking, together with general business, accounting and personnel terms. |
Nature du document : | documentaire |
Genre : | dictionnaire |
Exemplaires (2)
Cote | Section | Localisation | Code-barres | Disponibilité |
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423COL | Documentaires | CDI | 010950 | Disponible |
423COL | Documentaires | CDI | 007523 | Disponible |